Top
retourneren

Retourneren

U kunt uw bestelling zonder opgave van redenen binnen 30 dagen ontbinden binnen de zogenaamde "afkoelingsperiode". De wettelijke termijn is 14 dagen en is wettelijk geregeld in de wet 'kopen op afstand'. Wij hebben ervoor gekozen 30 dagen retourgarantie te geven omdat wij staan voor kwaliteit en service.

Wil je jouw aankoop retourneren? 

Indien u uw aankoop wil retourneren, neemt u per e-mail of telefonisch +31 (0) 481 - 431539 contact met ons op. Geef aan dat u uw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 

Stuur uw product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien uw bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor u eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag plus eventuele verzendkosten die tijdens de bestelling gemaakt zijn binnen 7 werkdagen overgemaakt op uw bank- of girorekening. Verzendkosten van de heen zending worden alleen vergoedt als de gehele bestelling geannuleerd en retour is gekomen.

Kosten van retourneren via Post-nl als pakket zijn €6,95. U kunt ook kiezen voor een andere leverancier.